Over Friesland Zon

Wij geloven in de noodzaak van duurzame energie, omdat we weten dat de voorraad fossiele brandstoffen op termijn behoorlijk slinkt. Daarom moeten we nu al de overstap maken naar energiebronnen die onuitputtelijk zijn. De meest voor de hand liggende bron voor bedrijven is zonne-energie. Zonne-energie stelt bedrijven in staat om individuele keuzes te maken. Als steeds meer bedrijven hun eigen verantwoordelijkheid daarin neemt, dan worden vervuilende energiecentrales steeds minder nodig. Friesland Zon is een initiatief van Trineco, investeerder in duurzame energie. Friesland Zon werkt samen met Ekwadraat, een adviesbureau in duurzame energie, om haar klanten met de juiste kennis te adviseren bij een zon PV-installatie.

Ons team

Raymond Roeffel

Directie

Douwe Faber

Directie

Gabriëlle Haak

Gabrielle Haak

Managementassistent

Frouke Slager

Frouke Slager

Financiën

Samenwerking met

Image is not available

Ekwadraat is een adviesbureau in duurzame energie. Het bedrijf adviseert bedrijfsleven, gemeentes en overheden in de energietransitie en wil een einde maken aan fossiele brandstoffen.

Image is not available

Trineco is een bedrijf dat duurzame energie-projecten realiseert. De ambitie is om meerdere duurzame projecten per jaar te realiseren. Friesland Zon is onderdeel van Trineco.

Image is not available

Fûns Skjinne Fryske Enerzjy (FSFE) is opgericht met als primaire doelstelling een bijdrage te leveren aan de duurzaamheidsambitie van de provincie Fryslân.

CBS It Fundamint
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider